Політика конфіденційності
Ця Політика конфіденційності сайту maetepravo.com (надалі - Cайт) є невід'ємною частиною Публічної оферти та Угоди користувача.

Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувачів сайту, а також осіб, які залишили замовлення на надання послуг та покупців онлайн-курсів (далі – Користувачі) .

1.2. Персональні дані користувачів під час реєстрації, отримання і передавання інформації під час використання Сайту отримує Фізична особа-підприємець Михаленко Леся Степанівна (РНОКПП 2916812125) (надалі - Адміністратор), якій належить сайт.

1.3. Користувач повинен уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності і висловити свою повну згоду з її умовами під час використання сайту та проведення замовлення послуг та/або онлайн-курсів.

1.4. Користувач не має права використовувати сайт, якщо він не згоден з умовами цієї Політики конфіденційності.

1.5. Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї Політики конфіденційності та надає Фізичній особі-підприємцю Михаленко Лесі Степанівні (РНОКПП 2916812125) право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані Користувача сайту на умовах цієї Політики конфіденційності.

1.6.
Користувач Сайту несе відповідальність за свої дії, які вчиняються ним при використанні Сайту, та дії осіб, які вчиняються від його імені з використанням його даних персональної ідентифікації.

1.7.
Користувач визнає, що в разі його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до персональних та інших даних Користувача Сайту. ФОП Михаленко Л.С. не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.8. Достатнім повідомленням Користувача про включення його даних до бази даних замовників сайту буде підтвердження про його реєстрації або повідомлення про оплату на сайті.

2. Яка інформація та персональні дані можуть збиратися

2.1.
Перелік персональних даних:
2.1.1. Ім'я;
2.1.2. номер телефону;
2.1.3. електронна пошта;
2.1.4. інші дані, передбачені частиною 1 статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»;

2.2.
Вся інформація збирається «як є» і не змінюється Адміністратором в процесі збору даних.

2.3.
Володільцем персональних даних є Адміністратор.

2.4.
Користувач не може переглядати або змінювати персональні але може залишити повідомлення на поштову скриньку maetepravo@ukr.net з проханням видалити його дані з бази клієнтів Сайту.

2.5.
Обробка персональних даних може здійснюватися Адміністратором за допомогою сторонніх сервісів, наприклад, Google Analytics, Mixpanel тощо з метою аналізу персональних даних. Прийняттям Умов ви погоджуєтеся на таку обробку ваших даних.

3. Мета використання інформації та персональних даних


3.1.
Основана мета збору персональних даних полягає в наданні замовлених послуг чи продажі онлайн-курсів.

3.2. Для ідентифікації особи як Користувача може бути використано ім'я, номер телефону та електронна скринька.

3.3. Контактна інформація може бути використана для повідомлень про новини сайту, акції або спеціальні пропозиції від Адміністратора та його партнерів.

3.4. Інформація про Користувача, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання зобов'язань з перерахування грошових коштів отриманих за проходження платних опитувань, з метою обробки платежів, відправки інформації, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг.

4. Зберігання та передача персональних даних


4.1. Персональні дані зберігаються на хмарних серверах.

4.2. Адміністратор має право передавати персональні дані третім особам у обсязі, необхідному та достатньому для досягнення мети збору персональних даних. Прийняттям Умов ви надаєте згоду на таку передачу.

4.3. Адміністратор докладає всі зусилля та використовує засоби забезпечення безпеки та захисту персональних даних користувачів від їх втрати, зловживання, несанкціонованого доступу, використання, розкриття, внесення змін чи знищення.

4.4. Адміністратор не несе відповідальність за дії третіх осіб та порушників чинного законодавства, які можуть порушувати умови цієї політики та намагатися заволодіти повністю або частково персональними даними користувачів, а також використовувати їх з особистою метою.

Фізична особа-підприємець Михаленко Леся Степанівна
РНОКПП 2916812125
+380950910803
maetepravo@ukr.net
ФОП Михаленко Л.С.
РНОКПП 2916812125
тел.: +380950910803
e-mail: maetepravo@gmail.com